70% українців визнали: Зеленський не впорався з війною (опитування)

70% українців визнали: Зеленський не впорався з війною (опитування)
В оцінці успішності влади у справі вирішення конфлікту на Донбасі  лише 12% опитаних думають, що влада успішна
Фото: Офіс президента

Найбільш безуспішними респонденти вважають боротьбу з корупцією у вищих ешелонах влади, дії щодо припинення бойових дій на Донбасі та встановлення миру, а також забезпечення доступності медичних послуг

Влада на чолі з президентом Володимиром Зеленським безуспішно діє у питанні вирішення конфлікту на Донбасі. Так вважають 70% українців, а 75% вважає, що влада не впоралася з корупцією.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології з 27 по 30 березня.

Респондентам було поставлено питання, наскільки успішно або неуспішно, на їхню думку, нова влада (президент Володимир Зеленський, Кабінет міністрів, Верховна Рада, правоохоронні органи) справляються з переліченими завданнями.

«В оцінці успішності влади у справі вирішення конфлікту на Донбасі  12% опитаних думають, що влада успішна, а 70% - що не успішна. Боротьба з корупцією на вищих щаблях владі неуспішна: так думають 75% учасників дослідження, бачать успіх 10%», - йдеться у повідомленні КМІС.

Крім того, 70% респондентів вважають, що влада не досягла успіхів у забезпеченні доступності медичних послуг, 65% - що влада неуспішна у протидії економічній кризі, підтримці вітчизняних виробників, розслідуванні резонансних кримінальних справ, 62% - у зниженні тарифів на послуги ЖКГ, 57% - у запобіганні можливим економічним труднощам у зв'язку з коронавірусом.

Таблиця: kiis.com.uaТаблиця: kiis.com.ua

Опитування проводилося КМІС методом телефонного інтерв'ю на основі випадкової вибірки телефонних номерів з 27 по 30 березня серед 1 500 повнолітніх респондентів на всій підконтрольній Україні території.

Статистична похибка вибірки не перевищує 3%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: