Активісти блокують автомобіль правоохоронців, в який посадили Саакашвілі

Активісти блокують автомобіль правоохоронців, в який посадили Саакашвілі

Михайло Саакашвілі 

Фото: УНІАН 

У вівторок вранці протестувальники під будинком у центрі Києва, з якого правоохоронці вивели екс-голову Одеської ОДА, колишнього президента Грузії та лідера партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі, заблокували автомобіль, в якого посадили політика.

На місці події відбувається штовханина, кілька десятків людей утворили живий щит, на місці велика кількість силовиків. Інформації про потерпілих немає.

За інформацією прес-центру СБУ, правоохоронці, у присутності адвоката Саакашвілі, оголосили йому про підозру в скоєнні злочину. У СБУ додали, що планується його допит слідчими.

Як повідомляв «Главком», сьогодні вранці стало відомо, що у квартиру по вулиці Костьольній, де проживає Саакашвілі, прийшли  з обшуком.

Речниця СБУ Олена Гітлянська заявила, що співробітники Генпрокуратура та Служби безпеки України проводять слідчі дії у квартирі політика.

При цьому ЗМІ стало відомо, що обшуки проводяться у рамках справи щодо фінансування мітингів, організованих партією Саакашвілі в Києві, представниками колишньої влади.

Також на вулиці Костьольній в Києві, поблизу будинку Саакашвілі сталися сутички між правоохоронцями та прихильниками політика.

Сам Саакашвілі раніше видерся на дах 8-поверхового будинку та погрожував стрибнути. 

Прибічник Саакашвілі облив себе бензином і стріляв у правоохоронців.

Наразі Саакашвілі оголосили підозру щодо сприяння злочинній організації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: