Активістка з Луганщини розповіла щемливу історію про свій будинок у «ЛНР»

Активістка з Луганщини розповіла щемливу історію про свій будинок у «ЛНР»

«Четвертий рік залишається спостерігати в соцмережах, як гарно живуть вони в моєму домі», - зауважила Ірина Довгань, будинок якої в Ясинуватій привласнили чужі люди

Українська активістка Ірина Довгань зауважила, єдине, що її «якось тримає», - це «віра у нашу перемогу»

Колишня полонена бойовиків, українська активістка Ірина Довгань розповіла, що в її будинку в Ясинуватій на Луганщині тепер живуть вороги, які публікують у соцмережах свої фото, зроблені в рідному для неї домі.

Про це Довгань написала у Facebook.

«Четвертий рік в моєму житті людство поділилось на чорне і біле. На співгромадян і лютих ворогів. Бо вороги вбивають українців, грабують українців. Для мене ці слова мають особливе значення. В моєму будинку в Ясинуватій живуть саме такі: і вбиваючі, і грабуючі», - зазначила Довгань.

«Четвертий рік залишається спостерігати в соцмережах, як гарно живуть вони в моєму домі. Вони всі добре почувають себе у моєму дворі, серед моїх квітів і дерев, ходять моїми сходинками, комфортно сидять на моїх меблях», - підкреслила активістка.

Вона додала, що єдине, що її «якось тримає», - це «віра у нашу перемогу».

«Що не прийдуть у березні миролюбці до влади, і мені не треба буде з моїми «квартирантами» домовлятись», - зауважила Довгань.

Нагадаємо, у 2014 році фото із зображенням прикутої до стовпа в Донецьку Ірини Довгань, над якою знущаються перехожі, було опубліковане в The New York Times. Ця фотографія шокувала багатьох. На шию полоненої активістки бойовики повісили табличку з написом «Вона вбиває наших дітей».

Тоді завдяки наполегливості журналістів жінку відпустили з полону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: