Актриса з Дніпра посміялася з побиття бійця АТО в театрі (ФОТО)

Актриса з Дніпра посміялася з побиття бійця АТО в театрі (ФОТО)
Катерина Фондуроко

Катерина Фондуроко обізвала бійців АТО гнидами

Актриса театру опери і балету в Дніпрі Катерина Фондуроко захоплено прокоментувала інцидент із побиттям учасника АТО в антракті вистави в театрі. Про це повідомляє «Четвертая власть».

«Ти диви, як п*кани укропські затріщали. Тільки ви і знаєте, що з жінками і дітьми воювати, гниди», – прокоментувала вона інцидент.

35

На своїй сторінці у Facebook Фондуроко перепощує матеріали про бойовика Моторолу і його «геройську долю». Також вона постить повідомлення про пам'ятник Івану Грозному і відео пропагандиста Анатолія Шарія.

Нагадаємо, інцидент стався у вихідні в антракті вистави у Театрі опери та балету в Дніпрі: на балконі одна з відвідувачок вистави накинулась з молотком на бійця, який прийшов до театру у військовій формі разом з дружиною. За словами свідків, жінка «вигукувала щось про «русскій мір» і нецензурно облаяла бійця та його дружину».

Як розповіли у поліції, знаряддя злочину – молоток – у жінки вилучили. Окрім того, в сумочці у неї виявили кухонний ніж.

Учасник бойових дій дістав легке поранення у голову, рану зашивали у лікарні.

Користувачі соціальних мереж виклали відео цього інциденту в інтернет.

Поліція Дніпра порушила кримінальне провадження через інцидент. За даними поліції, провадження порушили за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: