«Антикорупціонеру» Шабуніну біля військкомату пирснули в обличчя газом

«Антикорупціонеру» Шабуніну біля військкомату пирснули в обличчя газом
Віталій Шабунін біля військкомату

Шабуніну промили очі та відправили на медкомісію

Голову правління Центру протидії корупції, активіста Віталія Шабуніна облили з газового балончика біля Дніпровського військкомату Києва.

Про це повідомляє 8 червня Центр інформації про права людини.

До військкомату Шабунін прийшов після отримання повістки. На місці також була група журналістів, які хотіли взяти коментар у «антикорупціонера».

Після словесної суперечки Всеволод Філімон, який представляється журналістом видання «Голос народу», дістав газовий балончик і пирснув в обличчя Шабуніну. «Антикорупціонера» доправили до лікарні.

Сам Шабунін у соцмережі Facebook звинувачує Філімона у веденні замовної кампанії з метою компрометування. Також активіст зізнається, що вдарив Філімона по обличчю, бо той образив його колегу.

«Клоунада з шавкою Філімоном. Він отримав сьогодні по пиці від мене за те, що образив мою колегу Устінову. Далі всі присутні все бачили самі: Філя лякливо тікав від спілкування та кликав свого лугандонського «колегу»: «Ну, захищай мене!» А потім дістав балончик і приснув усім в очі – мені, журналістам», – пише Шабунін у Facebook.

Водночас щодо суті свого візиту до Дніпровського військкомату активіст роз'яснює, що спілкувався з комісаром Орлом і з'ясував, що у вказаного військкомату немає до нього претензій.

«У них до мене питань немає взагалі і вони самі в шоці – не розуміють, що відбувається. Зі слів пана Орла, сталося таке: до нього надійшла вказівка від ЗСУ виставити за моєю адресою трьох представників комісаріату у «групу розшуку», яку застосовують для відлову дезертирів або призовників. З його слів, така група не мала застосовуватися у моєму випадку, бо я не є офіцером запасу і не є призовником за віком», – пише активіст.

Шабунін повідомляє, що після лікарні, де йому промили очі, він вирушив у військкомат за пропискою, де отримав направлення на медкомісію.

«Антикорупціонер» раніше зазначав, що з 2000 року непридатний до служби за станом здоров’я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: