Антиукраїнські санкції Росії зачеплять 360 підприємств і 50 фізосіб - росЗМІ

Антиукраїнські санкції Росії зачеплять 360 підприємств і 50 фізосіб - росЗМІ

Джерело не розкрило персональний склад українців, які потрапили до списків, але повідомило, що «там буде багато цікавих відкриттів»

Уряд РФ завершує підготовку проекту постанови, яка введе в дію спеціальні заходи Росії стосовно ряду компаній і фізичних осіб України у відповідь на її санкції.

Як повідомляє ТАСС з посиланням джерело в Кабміні РФ, незабаром документ, який торкнеться близько 360 підприємств і 50 фізичних осіб, надійде на підпис прем'єр-міністру Росії Дмитру Медведєву.

«Найближчим часом документ буде переданий на підпис голові уряду, а після підписання - опублікований», - сказав він.

Співрозмовник не розкрив персональний склад громадян України, які потрапили до списків. За його словами, «там буде багато цікавих відкриттів для громадян України, які побачать, що деякі їхні лідери, які дотримуються радикальних поглядів, в тому числі стосовно відносин між двома країнами і народами, а також їхнє оточення не проти при цьому заробити на цих самих відносинах».

Як відомо, 22 жовтня президент Росії Володимир Путін підписав указ про спеціальні економічні заходи у відповідь на антиросійські санкції України. Уряду РФ було доручено визначити контрсанкції і переліки фізичних і юридичних осіб, щодо яких вони будуть застосовуватися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: