«Батьківщина» перемогла на виборах в громадах, - екзит-пол

«Батьківщина» перемогла на виборах в громадах, - екзит-пол

«Батьківщина» заявила, що перемогла, незважаючи на «весь тиск»

Партія ВО «Батьківщина» отримала перемогу на виборах в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ), які відбулися 29 жовтня в усіх областях України. Як повідомляє прес-служба політсили, про це свідчать результати екзит-полу, проведеного місцевими громадськими організаціями спільно з «Батьківщиною Молодою» у 59 ОТГ, які в ефірі NewsOne оголосила Юлія Тимошенко.

«Незважаючи на весь тиск, який чинила команда президента, «Батьківщина» набрала 23%, відповідно до результатів екзит-полу. А БПП «Солідарність» при всьому шаленому адмінресурсі, при маніпуляціях та брудних технологіях, взяв лише 18%», – наголосила вона.

Під час обрахування результатів екзит-полів враховувалася кількість кандидатів у місцеві ради, висунутих політичними партіями.

Нагадаємо, під час попередніх хвиль виборів в ОТГ (11 грудня 2016 р., 18 грудня 2016 р., 30 квітня 2017 р.) партія «Батьківщина» також заявила, що посіла впевнене перше місце.

У понеділок, 30 жовтня, о 10:00 Тимошенко планує оприлюднити результати паралельного підрахунку голосів.

Як відомо, сьогодні, 29 жовтня, за рішенням Центральної виборчої комісії пройдуть місцеві вибори у 201 об’єднаній територіальній громаді (ОТГ) в усіх областях України.

Спостерігачі зафіксували відкриття 1,7% виборчих дільниць в об’єднаних територіальних громадах, де сьогодні проходять вибори, пізніше 8 години ранку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: