Били і ставили на коліна: під Харковом підлітки познущалися над дівчиною (відео)

Били і ставили на коліна: під Харковом підлітки познущалися над дівчиною (відео)
На Харківщині підлітки влаштували розправу над подругою
Фото: скріншот з відео

Дівчина, над якою знущаються підлітки, має інвалідність

У селі Феськи, що на Харківщині, так звані друзі влаштували розправу над подругою, яка нібито поширювала про них плітки. Інцидент стався на вихідних.

Підлітки знімали те, що відбувається на відео, а потім хтось із них поширив його, і ролик потрапив в інтернет. На кадрах було видно, як учасники конфлікту матюкаються і наносять жертві удари по голові і шиї. Потім один з учасників - хлопець - змушує дівчину стати на коліна і просити вибачення.

Відео з'явилося в харківському телеграм-каналі «Типове ХТЗ». З'ясувалося, що дівчина, над якою знущаються підлітки, має інвалідність.

У поліції повідомили, що 11 травня в Золочівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Феськи знайомі заявниці побили її.

Полісмени встановили, що семеро осіб, серед яких було двоє неповнолітніх, на пустирі поблизу селища по черзі били 19-річну дівчину і ображали її. Знущання знімали на камеру мобільного телефону.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року. Всі обставини події з'ясовуються.

Раніше стало відомо, що у Харкові поліція затримала групу небезпечних підлітків, які тримали в страху весь район Основа. Неповнолітні нападали на перехожих людей заради забави і жорстоко били. В групу входило кілька дітей від 13 до 16 років. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: