Боротьба за опікунство. Фуксман прокоментував судову тяганину з матір'ю загиблої Ірини Бережної

Боротьба за опікунство. Фуксман прокоментував судову тяганину з матір'ю загиблої Ірини Бережної
Борис Фуксман був на похоронах Ірини Бережної у Києві у серпні 2017 року

«У мене була розмова з Кільчицькою, де я запитував навіщо вона допомагає скаженій бабусі забрати у батька дитину?» - заявив Борис Фуксман

Бізнесмен Борис Фуксман, який є батьком дочки екс-нардепа Ірини Бережної (політик загинула в ДТП у 2017 році. - Ред.), заявив, що матір покійної бореться з ним за дитину.

«Бережна (Олена Бережна, бабуся дівчинки Даніели, – ред.) намагається забрати в мене доньку. Єдина мета –  дістатися спадщини. Вона в Австрії програла всі процеси. Чотири суди програла. Данечка – моя законна донька, визнана на основі законодавства. Я є біологічним батьком і опікуном. У мене була розмова з Кільчицькою, де я запитував навіщо вона допомагає скаженій бабусі забрати у батька дитину?» - заявив Фуксман.

У свою чергу колишня заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька повідомила, що Фуксман «заради боротьби підключає свої канали в Україні».

«Йде боротьба за спадщину, Олені Петрівні нічого не треба, все майно належить онуці, яку вона не бачила з дня загибелі доньки. Дійсно, вона буває в моєму офісі, навіть коли я цього не знаю», - розповіла Кільчицька.

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 6 листопада, вранці в офіс юриста і колишньої заступниці голови Київської міської державної адміністрації Ірени Кільчицької з обшуком прийшли співробітники Служби безпеки України. За словами Кільчицької, співробітники спецслужб шукають докази сепаратистської діяльності матері загиблої в автомобільній катастрофі Ірини Бережної. 

В СБУ повідомили подробиці обшуків у справі Олени Бережної.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: