Бойка і Льовочкіна виключили з партії за співпрацю з владою, – Новинський

Бойка і Льовочкіна виключили з партії за співпрацю з владою, – Новинський
Нардепи Вадим Новинський та Юрій Бойко 
Фото: УНІАН

Юрій Бойко підписав угоду про співпрацю і створення платформи «За життя – Опозиційна платформа».

Співголовою фракції Опоблок Юрієм Бойком було підписано угоду про співпрацю і про створення платформи «За життя – Опозиційна платформа» разом з Вадимом Рабіновичем, на яке він, Бойко, не мав абсолютно ніяких підстав. Про це заявив народний депутат фракції Опозиційний блок Вадим Новинський сьогодні на брифінгу у Верховній Раді, пише 24Телеканал.

«У нього не було повноважень. Йому ніяких повноважень не давала ні політрада нашої партії, ні з'їзд», – запевнив він.

Як повідомив політик, це питання було розглянуто сьогодні на засіданні його фракції. І фракція більшістю голосів – 22 людини – не підтримала Юрія Бойко в його діях.

«Так само фракція звернулася до політради нашої партії з вимогою якомога швидше скликати з'їзд з обговоренням цих питань і ситуації в партії. За те, що Юрій Бойко та Сергій Льовочкін порушили статут, за співпрацю з владою і за зраду інтересів наших виборців вони були виключені з нашої фракції», – зазначив Новинський і додав, що з сьогоднішнього дня Юрій Бойко і Сергій Льовочкін не є членами фракції Опозиційний блок.

Політик також спростував інформацію про те, що Бойко і Льовочкін самі подали заяву.

Відповідаючи на питання журналістів «За ким залишиться бренд Опозиційного блоку, Новинський відповів: «Бренд Опозиційного блоку залишиться за десятками тисяч членів партії Опозиційний блок. Ні про який розкол в партії не може йти мова».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: