Бойовики хочуть звинуватити Україну у зриві розведення сил – розвідка

Бойовики хочуть звинуватити Україну у зриві розведення сил – розвідка

Російсько-окупаційні війська намагаються затягнути реалізацію рамкової угоди про розведення сил

На тимчасово окупованих територіях сходу України противник намагається затягнути реалізацію рамкової угоди про розведення сил на трьох ділянках та перекласти відповідальність за її зрив на українську сторону. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«Станиця Луганська. Передові підрозділи 11-го стрілецького батальйону 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ до нових позицій не відводились. З метою унеможливлення контролю силами АТО процесу відведення на зазначеному напрямку розгорнуто комплекс радіоелектронної боротьби, який виконує завдання з протидії українським БПЛА», – інформує ГУР.

«Петрівське. Противник звинуватив сили АТО у порушенні режиму припинення вогню та повернув на позиції передові підрозділи 1-ї окремої мотострілецької бригади (Комсомольске) 1-го АК (Донецьк) ЗС РФ», – повідомляє розвідка.
У Золотому розведення підрозділів завершено. «Водночас командуванням 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ до кінця поточного тижня заборонено рух у районі пункту пропуску «Золоте». Встановлено додаткові блокпости поблизу н.п. Молодіжне, Мар’ївка», – повідомляє ГУР.
Українська розвідка інформує, що для «переконання» міжнародної спільноти у намірах виконати угоду керівництво «ДНР/ЛНР» виступило із заявою про готовність продовжити переговори з цього питання під час чергової зустрічі Тристоронньої контактної групи 5 жовтня ц.р. у Мінську.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: