Бойовики накрили вогнем села на Донеччині, які сили АТО нещодавно звільнили від окупантів

Бойовики накрили вогнем села на Донеччині, які сили АТО нещодавно звільнили від окупантів

Обстріли відбулися перед запланованим візитом представників ОБСЄ і ООН до цих сіл

Бойовики вранці 28 листопада почали обстріли населених пунктів Травневе і Гладосове у Донецькій області, які нещодавно ЗСУ звільнили від проросійських окупантів. Про це повідомляє українська сторона СЦКК на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook.

«Ці дії НЗФ ОРДО розцінюються як чергова провокація дискредитації підрозділів ЗСУ в АТО і недопущення спостерігачів СММ ОБСЄ і представників місії ООН, які планували провести моніторинг гуманітарної ситуації та обстановки щодо порушень бойовиками ОРДО режимів тиші в зазначених населених пунктах», - йдеться у повідомленні.

Також СЦКК засудила дії бойовиків щодо обстрілу населених пунктів, які загрожують життю і здоров'ю цивільного населення.

«Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання мінських домовленостей», - заявили в СЦКК.

Як повідомлялося, в районі Світлодарської дуги військовими 54-ї бригади і 24-го батальйону «Айдар» була проведена спецоперація, внаслідок чого були звільнені селища Гладосове і Травневе. Після проведення операції у підрозділів ЗСУ з'явилася можливість закріпитись на нових позиціях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: