Бойовики продовжують обстріли ділянки розведення сил поблизу Станиці Луганської

Бойовики продовжують обстріли ділянки розведення сил поблизу Станиці Луганської

Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню

Бойовики окремих районів Луганської області продовжують обстріли ділянки розведення сил в районі селища Станиці Луганської.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Так, українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ та російській стороні СЦКК про готовність підрозділів Збройних Сил України до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища Станиця Луганська за умови повного дотримання Мінських домовленостей.

«Однак бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню обстрілюючи ділянку розведення в районі селища Станиця Луганська», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що 28 серпня бойовики вели прицільний вогонь із стрілецької зброї по позиціях сил АТО.

Як відомо, за результатами телефонних переговорів лідерів держав «нормандського формату», 22 серпня лідери України, Німеччини, Франції та Росії висловилися на підтримку перемир’ю на сході України з нагоди початку нового навчального року.

Попри це, за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 19 разів обстрілювали українські позиції.

У зв'язку з порушенням бойовиками перемир'я, українська сторона ініціює проведення відеоконференції Тристоронньої контактної групи на 31 вересня.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Еммануель Макрон закликали Росію та Україну докласти більше зусиль для повного припинення вогню на сході України.

Президент України Петро Порошенко підкреслив, що доручив керівництву ЗСУ продовжувати дотримуватися оголошеного режиму тиші.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: