Церковники у Коцюбинському хочуть вигнати переселенців на вулицю

Церковники у Коцюбинському хочуть вигнати переселенців на вулицю

Активіст Євромайдану повідомив, що в селищі Коцюбинському за наказом протоєрея УПЦ КП Ільницького декілька сімей переселенців можуть позбути житла

Екс-радника Секретаря РНБО ( за часів Андрія Парубія – ред..), колишнього міліціонера і сотника 28-ої сотні Самооборони Майдану Миколу Якубовича хочуть виселити з квартири. Про це він написав у своєму Фейсбуці.

Якубович зазначив, що восени 2015 року він отримав почесну нагороду від Патріарха УПЦ Київського патріархату Святійшого Філарета, а тепер «в селищі Коцюбинському за наказом протоєрея УПЦ КП Ільницького М.Т. декілька сімей переселенців викидають на вулицю».

Серед цих сімей опинилася і родина Якубовича, який до окупації проросійськими бойовиками територій Донбасу жив у Донецьку. І навіть у травні 2014 року потрапив у полон бойовиків та згодом його обміняли на терориста і він переїхав у столицю.

«Бажаючих підтримати людей, які потерпіли від війни, тепер потерпають від свавілля людей,що називають себе «благодійниками» - запрошую з 12.00 до 16.00 смт. Коцюбинське (неподалік метро «Академмістечко», Київ), вул. Лісова 21а (орієнтир - станція швидкої допомоги )», - написав майданівець.

Читайте також матеріал «Главкома»: Николай Якубович: В здании Донецкой ОГА на каждом этаже своя власть

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: