Через хвилю кривавих ДТП збільшать кількість патрулів на дорогах

Через хвилю кривавих ДТП збільшать кількість патрулів на дорогах

У Національній поліції вирішили посилити безпеку на дорогах додатковими патрулями

На дорогах України з'являться 54 додаткових екіпажі патрульних у зв'язку з хвилею ДТП останнім часом. Про це в середу, 25 липня, в Facebook написала заступник директора Департаменту комунікації Національної поліції Ольга Атаманова за підсумками наради за участі прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

 «Для підвищення рівня безпеки на дорогах додатково вийдуть на патрулювання 54 екіпажі патрульної поліції і 114 груп реагування. Щодоби на дорогах країни нестимуть службу 540 нарядів поліції», - написала вона.

Атаманова зазначила, що за три дні посилених привентивних заходів поліцейські встановили трьох водіїв маршруток, які управляли автомобілем з пасажирами в нетверезому стані.

«Тобто, під час виходу на маршрут медичний огляд водіїв здійснювався формально або зовсім не проводився. Тому ми і далі будемо посилювати превентивні заходи щодо гарантування безпеки», - передає вона слова заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича.

Щодо розслідувань ДТП, які мали місце 20-го липня, перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін повідомив, що розслідування перебуває на контролі Головного слідчого управління.

«На сьогодні в зазначених провадженнях проводиться ряд експертиз. Трьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід», - зазначив він.

Раніше в МВС повідомили, що посилення заходів безпеки на дорогах триватиме до закінчення туристичного сезону.

Нагадаємо, напередодні ввечері у Києві водій автомобіля Hummer збив неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди. Проте водія вдалося затримати. Під час затримання хлопець пручався і кричав, що з ним поводяться несправедливо. За словами поліції, перших ознак алкогольного сп'яніння у водія немає.

Водієм Hummer виявився колишній боксер, а нині директор, власник та інвестор фірми Fit & Sweet Кирило Островський, 1995 року народження. Читайте також, що відомо про водія-вбивцю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: