Смертельна ДТП на Печерську: що відомо про мажора, який збив дівчинку

Смертельна ДТП на Печерську: що відомо про мажора, який збив дівчинку
Водій Hиmmer Кирило Островський, який на автомобілі на смерть збив дитину
Фото: Інформатор

23-річний Кирило Островський зробив бізнес на випічці низькокалорійних десертів

Після смертельної ДТП на бульварі Лесі Українки у Києві, в результаті якої загинула 10-річна дівчинка, майже неможливо знайти інформацію про винуватця аварії, водія Hummer Кирила Островського.

ЗМІ з'ясували, що 23-річний Островський - колишній боксер, а нині директор, власник та інвестор фірми Fit & Sweet. Фірма займається випічкою низькокалорійних солодощів.

Як пише «Обозреватель», у минулому успішний спортсмен і навіть у певних колах відомий бізнесмен Островський з радістю давав інтерв'ю і розповідав про свої перемоги. Однак зараз, після розголосу його ролі у смертельній ДТП, знайти інформацію про Кирила виявилося нелегко.

Його ймовірна сторінка у соцмережі Facebook практично порожня: є тільки одна фотографія, де Кирило сидить на мотоциклі. Ні «лайків», ні списку друзів і підписників на сторінці вже немає.

1_33

Однак 5 квітня цього року господар сторінки у соцмережі додавав на неї зображення, це все ж таки свідчить, що профіль хоч зрідка, але був активний.

Крім цього, навесні 2018 року Кирило залишав відгуки на сторінках трьох ресторанів.

Ця мізерна інформація - єдине, що зараз можна дізнатися про його життя у соціальних мережах. В Instagram чи в раніше популярному «ВКонтакте» профілі Кирила Островського або оперативно вичистили, або давно видалили.

У 2014 році Кирило Островський дав інтерв'ю діловому виданню «Капітал», де розповів про виробництво так званих фітнес-десертів під брендом Fit&Sweet. На фотографії в матеріалі усміхнений Кирило стоїть поруч із вітриною солодощів власного виробництва, як він стверджує, смачних і корисних. «Киянин зробив бізнес на випічці низькокалорійних десертів», - повідомляє заголовок інтерв'ю.

Сам Кирило тоді розповів, що для відкриття своєї справи йому вистачило всього лише 150 тисяч гривень.

«У Fit&Sweet трудяться 12 осіб, крім самого Островського. Він тут директор, власник та інвестор в одній особі. На ньому також лежить просування компанії, бухгалтерія, адміністративні функції. В команді є кілька кухарів, продавців, які працюють за графіком «тиждень через тиждень», і працівники доставки», - пише видання.

2_07

Вказується також, що просування бізнесу починалося в соціальних мережах. Однак зараз активний профіль цього бренду в інтернеті неможливо відшукати: або підприємець вже втратив до цього інтерес, або після гучного скандалу всі дані ретельно прибрали.

У Facebook однойменна сторінка закріплена за виробництвом у Росії. У Instagram та сама ситуація: є профіль тільки російського магазина.

Згідно з Єдиним реєстром фізичних осіб-підприємців України, Кирило Олегович Островський, який проживає в Оболонському районі Києва, займається роздрібною торгівлею овочів, фруктів і кондитерської продукції у спеціалізованих магазинах. Крім цього, несподівано для спортсмена, він може торгувати тютюновими виробами. Відомо також, що як ФОП Островський зареєстрував себе у 2012 році.

Нагадаємо, водій автомобіля Hummer збив неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди.

Проте водія вдалося затримати. Під час затримання хлопець пручався і кричав, що з ним поводяться несправедливо. За словами поліції, перших ознак алкогольного сп'яніння у водія немає.

Водієм Hummer виявився колишній боксер, а нині директор, власник та інвестор фірми Fit & Sweet Кирило Островський, 1995 року народження.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

Наразі винуватця трагедії затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію його дій за ст. 135 КК України (залишення у небезпеці). Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: