Чоловік вимагав $5 тис. за посаду в СБУ

Чоловік вимагав $5 тис. за посаду в СБУ
Ілюстративне фото

Громадянина, який видавав себе за співробітника СБУ, викрито на отриманні $5 тис. неправомірної вигоди

На Львівщині викрили чоловіка, який видавав себе за співробітника Служби безпеки України, і отримав $5 тис. хабара за призначення на посаду в СБУ. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

«За процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону, слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, спільно з оперативними співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки СБУ під час отримання хабара викрито громадянина, який видавав себе за працівника СБУ», — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, вказана особа діяла у змові зі співробітником СБУ, отримала $5 тис. за вирішення питання щодо призначення громадянина на посаду до СБУ.

«На даний час у межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України тривають першочергові слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про затримання вказаної особи, повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу», — йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: