Делегацію України на конференції ООН зі зміни клімату очолив Семерак

Крім міністра екології, до української делегації увійшли чиновники відповідних відомств, експерти, народні депутати і дипломати

Відсьогодні й до 18 листопада у марокканському Марракеші проходить конференція ООН зі зміни клімату на планеті. Українську делегацію очолив міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

Про це йдеться в розпорядженні Президента України Петра Порошенка, опублікованому сьогодні на сайті глави держави.

«Створити делегацію України для участі в конференції ООН зі зміни клімату, яка передбачає проведення 22-ї сесії конференції сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату, 12-ій сесії конференції сторін, яка є нарадою сторін Кіотського протоколу, і першою конференції сторін, діючу пенсійну систему нарадою сторін Паризької угоди (7-18 листопада 2016 року, місто Марракеш, Королівство Марокко)», – йдеться в тексті розпорядження.

Крім міністра екології, до української делегації увійшли чиновники відповідних відомств, експерти, народні депутати і дипломати.

4 листопада Паризька кліматична угода набула чинності. Згідно з нею, країни-підписанти будуть скорочувати викиди в атмосферу, щоб зупинити зростання температури повітря на планеті до кінця цього століття й утримувати його в межах двох градусів від рівня доіндустріальної епохи. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: