Денісова розказала про чергові труднощі, з якими зіткнулася в Росії

Денісова розказала про чергові труднощі, з якими зіткнулася в Росії

За словами омбудсмена, їй заявили, що у Магне Барта «дуже щільний графік»

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повідомила, що їй не вдається зустрітися із керівником Регіональної делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в РФ, Білорусі і Молдові Магне Бартом.

Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook у середу, 20 червня.

«Сьогодні його помічник повідомила, що в нього, цитую, «дуже щільний графік, і він не може зустрітися». На запитання, може тоді завтра, відповіли, що немає жодного віконця», - повідомила Денісова.

Вона зазначила, що направила на адресу організації офіційний лист з проханням відвідати Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Володимира Балуха, Станіслава Клиха та Олександра Шумкова.

«Я попросила його (Барта. - ред.) здійснити візити у пенітенціарні заклади, де вони відбувають покарання, аби перевірити стан їхнього здоров'я, а також сприяти організації моїх візитів до згаданих громадян України», - написала Денісова.

Нагадаємо, 19 червня Денісова повідомила, що досягнуті напередодні домовленості про синхронне відвідування омбудсменами ув’язнених українського режисера Олега Сенцова і керівника РИА Новости Украина Кирила Вишинського не були виконані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: