Депутат Київради розповів, як при Целовальнику працював «експедитор хабарів»

Депутат Київради розповів, як при Целовальнику працював «експедитор хабарів»

Екс-начальник служби містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури КМДА возив хабарі колишньому голові ДУСі при Януковичі

Андрій Вавриш, колишній заступник директора департаменту – начальника служби містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури КМДА, працював при головному архітектору міста Сергію Целовальнику «експедитором хабарів». Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів депутат Київради, голова постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Володимир Бондаренко.
«Целовальника я свого часу, коли керував КМДА, викликав до себе. Кажу: от, пане Сергію, у вас працює такий Андрій Вавриш, у мене є великі сумніви, що він займається проблемами міста, а не своїми проблемами. А він каже: так він же не архітектор, він же електрик, його до мене прислали гроші Кравцю (екс-голова ДУС при Януковичі. – Ред.) возити. Тобто Вавриш – експедитор хабарів», - повідомив Бондаренко.
Він нагадав, що цей Вавриш ще й при мерові Віталію Кличку місяці три чи більше тримався.
Нагадаємо, в серпні 2015 року Кличко звільнив заступника директора департаменту – начальника служби містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури КМДА Андрія Вавриша.
За результатами внутрішнього аудиту КМДА були виявлені фінансові порушення на суму 578 млн грн і відкриті дві кримінальні справи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: