Депутат від БПП розповів, за чиєю вказівкою СБУ прослуховує телефони нардепів

Депутат від БПП розповів, за чиєю вказівкою СБУ прослуховує телефони нардепів

Мустафа Найєм нагадав, сьогоднішня влада чинить так само, як і попередники

Служба Безпеки України за особистою вказівкою Президента займається прослуховуванням телефонних розмов народних депутатів України.

Таку заяву зробив народний депутат України Мустафа Найєм в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK.

Зокрема, депутат зазначив: «за особистою вказівкою Президента прослуховуються депутатські телефони, мої телефони прослуховуються. Пан Олег Фролов, це генерал СБУ, який займається прослуховуванням депутатських телефонів. А потім ці інформаційні повідомлення лягають на стіл Президенту щодо того який журналіст кому дзвонив, який олігарх з ким спілкується з депутатів, що депутати роблять на роботі, з ким вони спілкуються. І це в країні, де йде війна. Але при цьому немає проблем, що в нас в Верховній раді є мільярдери, щодо яких обурюється і міжнародне суспільство, і громадськість і це нікого не хвилює. Це просто є моментом цього часу».

Мустафа Найєм також нагадав, сьогоднішня влада чинить так само, як і попередники, прослуховуючи телефони нардепів та вибірково порушуючи кримінальні провадження.

«Чотири роки тому вони волали на всю країну, про те, що є вибіркове переслідування, вони кричали про те, що Президент дає особисті вказівки, щоб проводилось розслідування проти конкретних депутатів, і щоб прослуховували їх телефони. І сьогодні вони роблять те саме. І сьогодні треба сказати і Президенту і Генпрокурору і Кононенку і Грановському, бо вони стоять за цими справами: всі все розуміють. Це шито білими нитками. Якщо ви думаєте, що ви зможете скористатись цим компроматом – це не спрацює», підкреслив народний обранець.

Також, депутат повідомив, що володіє інформацією, що проти нього також хочуть відкрити провадження стосовно порушень при заповнені декларації про доходи: «мені сьогодні повідомили, що нібито, хочуть скласти протокол про корупцію щодо мене – що нібито я купив автомобіль і про це не написав за п’ять днів до того як закінчився термін. Однак це все було відомо. Але слідчі замість того, щоб зайти і прочитати, що людина задекларувала, показала, зареєструвала…Більше того, в НАЗК не приймали цю заяву. Тому я хочу попередити: якщо таки порушать справу, я буду змушений подавати до суду на НАЗК, що система електронного декларування, яку вони розробляли, за яку вони відповідальні, не працювала». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: