Доба на Донбасі: 24 обстріли бойовиків, одного бійця АТО поранено

Доба на Донбасі: 24 обстріли бойовиків, одного бійця АТО поранено
Українські військові на Донбасі

Бойовики стріляли з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували порушувати «великоднє перемир’я» здійснивши 24 обстріли позицій українських захисників. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на донецькому напрямку з 82 мм міномету обстріляні захисники Опитного, а з гранатометів – неодноразово оборонці Авдіївки, Пісків, Водяного, а також – Піщевика. Вогонь зі снайперської та стрілецької зброї вівся поблизу Широкиного, Водяного та Шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети – противник застосував неподалік Кам’янки, Павлополя та Мар’їнки.

Також зі стрілецької зброї обстріляні українські позиці в районі Красногорівки, Мар’їнки, Авдіївки, Невельського та Павлополя. 

На луганському напрямку з 82 мм мінометів бойовики вели вогонь по укріпленнях сил АТО поблизу Луганського, а з гранатометів – в районі населеного пункту Новоолександрівка.

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення. Його доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу, резюмували у штабі.

Нагадаємо, громадянина Угорщини, який воював на боці проросійських сепаратистів на Донбасі, вчора засудили до двох років ув'язнення умовно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: