Михайло Добкін емоційно прокоментував своє включення до списку санкцій

Михайло Добкін емоційно прокоментував своє включення до списку санкцій
Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін
Фото: Гордон

Нардеп від Опоблоку обурився, що його включили в «санкційний список ворогів РФ»

Опозиційний політик Михайло Добкін прокоментував в Твіттер повідомлення прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва вкрай емоційно. Прямо під повідомленням він написав - «Внести в список всіх, хто голосував за виключення Бойка і Льовочкіна з фракції ОБ в ВР і оголосити це захистом інтересів російської держави? Маразм міцнішає!»

48391872_293804107935904_4473212312844500992_n_01

Нагадаємо, що Росія 25 грудня розширила список санкцій проти більш, ніж 200 фізичних і юридичних осіб України. Згідно з документом, всього в списку санкцій тепер значиться 567 фізичних та 75 юридичних осіб, раніше в списку було 322 громадянина України і 68 компаній.

«Список фізичних і юридичних осіб України, щодо яких будуть застосовуватися спеціальні обмежувальні заходи, розширено. Я підписав відповідну постанову. Це зроблено для захисту інтересів російської держави, компаній і громадян Росії», - заявив російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв в Twitter.

З повним списком можна ознайомитися тут.

У документі наголошується, що спеціальні економічні заходи будуть застосовуватися «у зв'язку з недружніми діями України щодо російських громадян і юросіб».

Нагадаємо, 1 листопада Росія ввела спеціальні економічні санкції щодо 322 українських громадян і 68 компаній. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: