Другий день протестів: під Нацбанком 10 автобусів з поліцією (оновлюється)

Другий день протестів: під Нацбанком 10 автобусів з поліцією (оновлюється)
Мітингувальники під НБУ

На вулиці Інститутській, біля НБУ, стоять металеві загорожі, але прохід пішоходів і проїзд автівок вулицею вільний

Сьогодні, 16 листопада, біля будівлі Національного банку України для охорони правопорядку перебувають поліцейські і військовослужбовці Нацгвардії. Загалом близько 10 автобусів із правоохоронцями.

Як і вчора, сьогодні на вулиці Інститутській біля НБУ стоять металеві загорожі, але прохід пішоходів і проїзд автівок вулицею вільний.

Крім того, чергує кілька карет швидкої допомоги.

Урядовий квартал охороняє майже 2,5 тисячі поліцейських та нацгвардійців. Також до роботи залучено кінологів та фахівців вибухотехнічної служби.

Станом на 12:13 навпроти головного входу до Національного банку України зібралося близько тисячі осіб, які стоять під прапорами політичної партії «За життя». До них приєдналося близько 50 осіб, які називають себе представниками «Асоціації фермерів України». Представники асоціації тримають транспаранти з написами «Зберегти село – зберегти Україну» та «Ринку землі – ні без законодавчої бази».

Нагадаємо, у вівторок, 15 листопада, в столиці відбувалися масові заходи. Громадську безпеку забезпечували близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України.

Зранку було перекрито вулицю Хрещатик та частково Інститутську, тож рух транспорту було обмежено.

Читайте також статтю «Главкома» «План «Шатун», або Кому потрібен «долар по 8»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: