Дружина Тігіпка обурила мережу словами про «громадянську війну» в Україні

Дружина Тігіпка обурила мережу словами про «громадянську війну» в Україні
Вікторія Тігіпко

Заяву Вікторію Тігіпко активно коментують в мережі

В ході прес-конференції Одеського міжнародного кінофестивалю його президент Вікторія Тігіпко назвала «громадянською війною» бойові дії на Донбасі, де Україна веде антитерористичну операцію за участю армії проти бойовиків, які захопили низку районів і неофіційно підтримуються російськими військами.

«Це люди, навколо яких - величезний бар'єр агентів, а для них - проста річ: у нас країна, в якій є громадянська війна, у нас невирішений конфлікт. Тому, на жаль, вони після цього навіть не розмовляють. Тому треба набратися терпіння і розуміти, що, привозячи 300 іноземців в країну, де триває громадянська війна, це дуже серйозна перемога всієї команди кінофестивалю»- прокоментувала вона ситуацію з проблемним приїздом в Україну іноземних кіноакторів та інших представників світу кіно.

Заяву Вікторію Тігіпко активно коментують в мережі.

«Або ОМКФ замінить цю сепаратистку на когось іншого, чи все може погано скінчитися», – на своїй сторінці в Facebook повідомив екс-глава одеського «Правого сектора» Сергій Стерненко, 

Львівський активіст Святослав Літинський подав заяву в поліцію про скоєння злочину екс-нардепом від Партії регіонів Іриною Бережною. Йдеться про її антиукраїнські висловлювання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: