East Europe Petroleum LLC отримала ще 11 спецдозволів на видобуток газу

East Europe Petroleum LLC отримала ще 11 спецдозволів на видобуток газу
Видобуток газу

видано 11 спецдозволів на розробку нових ліцензійних ділянок у Полтавській області

Державна служба геології та надр України видала газодобувній компанії EastEurope Petroleum LLC (раніше ТОВ «Голден Деррік», Київ) ще 11 спеціальних дозволів на надрокористування.

Про це свідчать дані Держгеології, повідомляють Українські Новини.

Відповідно до наказів про видачу спецдозволів, опублікованих на сайті Держгеології від 8 листопада 2017 року, East Europe Petroleum LLC (ТОВ «Іст Юроуп Петролеум») видано 11 спецдозволів на розробку нових ліцензійних ділянок у Полтавській області.

Розробка нових площ дозволить підвищити енергонезалежність України та забезпечить збільшення надходжень як до місцевого, так і до державного бюджету.

Газовидобувна компанія East Europe Petroleum LLC (раніше ТОВ «Голден Деррік»), здійснює діяльність у сфері геології та геологорозвідування, а також займається розвідувальним бурінням та видобутком вуглеводнів. Власники компанії – держава в особі національної акціонерної компанії «Надра України» та кіпрської компанії Hartlog Limited, яка, згідно з відкритими джерелами, належить молдавському бізнесменові Анатолу Дива.

В даний момент East Europe Petroleum LLC є власником 19 спецдозволів на нафтогазові ліцензійні ділянки.

Як повідомляли Українські Новини, 1 листопада газодобувна компанія «Голден Деррік» (Київ) перейменувалася у ТОВ "Іст Юроуп Петролеум" (East Europe Petroleum LLC).

7 вересня Держгеології підписала документи про видачу 16 ліцензій на розробку газового родовища у Полтавській області газодобувній компанії «Голден Деррік».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: