Екс-регіонал Новинський заявив про запуск руху «Партія миру»

Екс-регіонал Новинський заявив про запуск руху «Партія миру»
Вадим Новинський

Новинський упевнений, що на стороні нового руху буде «підтримка всіх свідомих неодурманених пропагандою ненависті громадян»

Наші політики дуже багато говорять про мир, але дуже мало роблять для того, щоб він переміг на нашій землі. Про це написав на своїй сторінці у Facebook один з лідерів Опозиційного блоку, народний депутат України Вадим Новинський.

«Але є чимало й тих, хто вважає: мир настає тоді, коли кожен солдат – з одного і з іншого боків – переступає через свій біль і заявляє про свою готовність простягнути руку своєму колишньому ворогові. В ім'я майбутнього. Коли всі сторони починають думати не про помсту, а про те, що об'єднує. Саме заради такого сталого миру в Україні ми з однодумцями ініціюємо громадський рух «Партія миру». Він об'єднає різні групи, організації, окремих громадян», - повідомив віен.

Новинський упевнений, що на стороні «Партії миру» - «підтримка всіх свідомих неодурманених пропагандою ненависті громадян».

«Світ, робота, турбота про нужденних - ось прості вимоги будь-якої людини. Основа основ, те, чого вона чекає від політиків і держави. Не надумані орієнтири, не пихаті гасла і заклики, не «ура-патріотична» риторика. На цих засадах буде побудовано наш рух», - зазначає нардеп.

У розумінні Новинського тільки майбутнє може об'єднати наше суспільство. «Майбутнє, в якому буде мир, і це не тільки життя без поділу на «своїх» і «ворогів»: «Це і мир між різними конфесіями, людьми, котрі розмовляють різними мовами, з різним розумінням історії та різним баченням пантеону героїв».

«Я вірю, що наша ініціатива знайде відгук у серцях мільйонів. Вірю, що мир стане реальністю, а «Партія миру» поставить крапку в вакханалії мракобісся, полювання на відьом, брехні, ненависті й низькопробної пропаганди, якими влада годує народ протягом чотирьох років», - підсумував екс-регіонал.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: