Філарет на Покрову помолиться за захисників Батьківщини та за визволення полонених

Філарет на Покрову помолиться за захисників Батьківщини та за визволення полонених
Філарет помолиться за визволення полонених та за українських бійців

У п’ятницю Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет о 13.00 на Софійській площі Києва прочитає акафіст до Покрову Пресвятої Богородиці

14 жовтня 2016 року в день свята Покрови Божої Матері, що є й Днем захисника України, Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет о 13.00 на Софійській площі Києва прочитає акафіст до Покрову Пресвятої Богородиці.

Про це повідомляє прес-служба УПЦ Київського патріархату.

«Предстоятель Київського Патріархату помолиться за визволення полонених, за захисників нашої Батьківщини, а також за те, щоб Господь визволив Батьківщину від нашестя чужинців і подав українському народові мир і Своє благословення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно український Патріарх в свої 87 років відвідав лінію фронту. 7 жовтня Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав українських військовослужбовців у зоні АТО. Святійшого владику супроводжував митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній. Очільник Української Церкви провів ряд зустрічей у Слов'янську, Краматорську, Артемівську, Костянтинівці, Часовому Яру.

Як відомо, мала батьківщина Патріарха – село Благодатне, Амвросіївського району – сьогодні знаходиться на окупованій території.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: