Генштаб затвердив нову програму підготовки сержантів

Генштаб затвердив нову програму підготовки сержантів

Підготовка сержантів на базовому рівні вже розпочалася цього року

Начальник Генерального штабу України – головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко затвердив програми про підготовки сержантського составу. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Затверджено Програми лідерства для підготовки сержантського складу чотирьох рівнів: базового, середнього, підвищеного і вищого. Підготовка на базовому рівні вже розпочалася цього року. Крім того, затверджено деталізований План розвитку Навчальних центрів сержантського складу до 2020 року в Десні, Василькові і Миколаєві», — написав Муженко.

Раніше повідомлялося, що Україна готується змінити систему грошового забезпечення армії відповідно до стандартів НАТО.

Також під час засідання Комісії Україна-НАТО на рівні послів, присвяченому обговоренню реформ і безпекової ситуації в Україні та навколо неї, сторони обговорили важливість проведення засідання Комісії Україна-НАТО на рівні глав держав та урядів під час саміту НАТО у Брюсселі у липні 2018 року.

Нагадаємо, Північноатлантичний альянс (НАТО) визнав прагнення України до набуття членства в організації. Про це свідчить розділ на сайті НАТО, присвячений розширенню Альянсу.

Президент України Петро Порошенко привітав «довгоочікуване та логічне рішення НАТО підвищити рівень амбіцій України щодо Альянсу». За його словами, «це стало визнанням реального стану наших відносин з НАТО».

Читайте також:  Заступник начальника Генштабу Родіон Тимошенко: Переходимо на стандарти НАТО навіть у харчуванні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: