Геращенко внесе правки в законопроект про реінтеграцію Донбасу

Геращенко внесе правки в законопроект про реінтеграцію Донбасу

Юристи Геращенко разом із громадськими активістами весь тиждень працювали над поправками до законопроекту про реінтеграцію Донбасу

У вівторок, 17 жовтня, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко зареєструє поправки до законопроекту про реінтеграцію Донбасу. Про це політик повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Що я робитиму 17 жовтня? Зареєструю поправки до законопроекту про реінтеграцію, над якими мої юристи разом з громадськими активістами працювали весь минулий тиждень. За що дякую всім, хто долучився. Я дистанційно була з ними на зв'язку, звичайно, обговорювала телефоном і поштою. Повернулася зі Страсбурга, вивчила напрацювання і завтра реєструватиму», - написала Геращенко. 

Нагадаємо, 6 жовтня Рада ухвалила у першому читанні закон про реінтеграцію Донбасу.

Проти президентського проекту щодо Донбасу проголосували 32 нардепи.

Повідомлялося, що у законопроект про реінтеграцію окупованих територій будуть внесені правки, зокрема, щодо деокупації Криму. 

Також Верховна Рада України підтримала за основу та в цілому законопроект №7164 «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей». 7 жовтня президент Петро Порошенко підписав закон. 

10 жовтня підписаний президентом закон «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей» набув чинності.

Читайте також статті:

 Як будуть повертати Донбас? Основні тези нового плану Порошенка

Роман Безсмертний: Прийняття законопроектів щодо Донбасу провокує загострення конфлікту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: