Група поранених учасників АТО вирушила на реабілітацію до Польщі

Група поранених учасників АТО вирушила на реабілітацію до Польщі
Скріншот відео військового телебачення

Це вже 9 поїздка українських військовослужбовців до Польщі

Днями група військовослужбовців, які отримали важкі поранення та каліцтва під час участі у антитерористичній операції на Донбасі, вирушили на реабілітаційний курс до міста Осєк, Республіка Польща, де вони проведуть 21 день. Про це інформує прес-служба Міністерства оборони України.

«Ця поїздка та консультації у висококваліфікованих лікарів стали можливими завдяки українсько-польській програмі реабілітації та лікуванню, яку розробив та впровадив в життя волонтерський благодійний фонд «Добрий брат», - сказано в повідомленні.

Це вже 9 поїздка українських військовослужбовців до Польщі. За три роки існування та роботи цього фонду допомогу отримали понад 220 важкопоранених воїнів. Кожен з військовослужбовців, який вирушив до Польщі на реабілітацію, отримав у подарунок диск з піснями проекту «Пісні війни».

Нагадаєм, у вересні 2017 року жителі Дніпра пробігли «Милю добра». Благодійний забіг центральними вулицями міста завдовжки 1,6 кілометра ініціювали, щоб зібрати кошти на реабілітацію пораненого учасника АТО Валерія Білька.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: