Харківський «терорист» Безух пообіцяв розповісти сенсацію про захоплення Укрпошти

Харківський «терорист» Безух пообіцяв розповісти сенсацію про захоплення Укрпошти
Володимир Безух
Фото: Вікторія Рощина/ Громадське

Підозрюваний у захопленні заручників у відділенні Укрпошти Безух заявив, що давно планував злочин

У четвер, 29 березня, у справі «харківського терориста» Володимира Безуха, якого підозрюють у захопленні заручників у відділенні «Укрпошти», мало відбутись засідання. Однак його відтермінували – не прийшли потерпілі. Однак «терорист» встиг анонсувати сенсацію щодо цього інциденту.

Прокурор оголосив клопотання про продовження запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

А підозрюваний у захопленні заручників у відділенні Укрпошти Володимир Безух заявив, що давно планував злочин.

«У мене в соцмережах є акаунти, я планував зробити прямий ефір і дещо, якусь інформацію донести. Але з самого початку пішло не так — сіла батарея і так далі і тому подібне. Заручникам спасибі велике, поводились вони добре. І те, що це сталося, так і повинно було бути, я це сприймаю як належне», — сказав журналістам Безух.

Про мотиви злочину Безух обіцяє розповісти на наступному засіданні — за тиждень. Чоловік каже, що це стане «сенсацією».

У розмові з журналістами підозрюваний заперечив провину у вирощуванні коноплі, незаконному виготовленні та зберіганні наркотичних речовин, в чому його також підозрюють. При цьому він підтвердив, що «трава» на його ділянці була.

«Ні, я з самого початку не згоден. Трава виростала у мене на ділянці, але справа в тому, що я її не вирощував, не удобрював, вона не зірвана», — сказав Безух.

Підозрюваний також додав, що посіяв коноплю його знайомий, колишній арештант, який жив у нього.

Додамо, за підсумками судово-психіатричної експертизи підозрюваного в захопленні заручників в харківському відділенні Укрпошти 30 грудня визнали осудним, і минулого тижня прокуратура Харківської області передала справу до суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: