Каськів може укласти угоду зі слідством – Луценко

Каськів може укласти угоду зі слідством – Луценко

Каськів у слідчому управлінні ГПУ 1 листопада 2017 року 

Фото: facebook.com/LlutsenkoYuri

За словами Луценка, під час судового слідства Каськів «може скористатися своїм правом вказати на вищого члена злочинної групи і тоді може отримати певні послаблення, які затвердить суд»

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не виключив укладення угоди зі слідством з боку екс-голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва, але поки що він від цього відмовився. Про це Генпрокурор сьогодні сказав на брифінгу.

«Така ймовірність існує, але наразі пан Каськів не йде на таку пропозицію. Від самого початку ми пропонували йому укласти угоду, проте він відмовився від цього і вважає, що йому немає, що повідомити слідству. Таким чином, він є єдиним обвинуваченим й цій справі й відповідати за розкрадання коштів 7,5 млн грн особисто», — наголосив Генпрокурор.

Водночас, за словами Луценка, під час судового слідства Каськів «може скористатися своїм правом вказати на вищого члена злочинної групи і тоді може отримати певні послаблення, які затвердить суд».

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва забов'язав колишнього голову Держагентства з інвестицій Владислава Каськіва впродовж 5 днів внести визначену йому заставу в сумі 160 тис. грн.

Раніше повідомлялося, що Печерський районний суд ухвалив рішення застосувати щодо екстрадованого з Панами Каськіва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою два місяці з можливістю внесення застави.

Суд також зобов’язав Каськіва здати всі наявні закордонні паспорти, а також з’являтися за першою вимогою до слідчого та повідомляти про своє місцеперебування.

Досудове слідство триває.

Як повідомлялося, вночі 1 листопада з Панами в Україну екстрадовано Каськіва. 

Нагадаємо, 8 вересня 2016 року Каськіва затримали у Панамі.

Панамський суд обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. дол. США та обмежив його пересування Панамою.

Каськів подав клопотання про політичний притулок. Але влада Панами відмовила йому.

Повідомлялося, що у Генеральній прокуратурі України хочуть запропонувати Каськіву угоду зі слідством, оскільки, на думку ГПУ, Каськів володіє важливою інформацією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: