Суд заарештував Каськіва на два місяці

Суд заарештував Каськіва на два місяці
Владислав Каськів у Головному слідчому управлінні Генпрокуратури

Суд зобов’язав Каськіва здати всі наявні закордонні паспорти

Печерський районний суд ухвалив рішення за клопотанням Генеральної прокуратури України застосувати щодо екстрадованого з Панами екс-керівника Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у межах 2-місячного терміну досудового розслідування. Також обрано альтернативний захід у вигляді застави. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

«Генеральна прокуратура звернулася до Печерського райсуду Києва для обрання запобіжного заходу у вигляді арешту екстрадованому з Панами громадянину Владиславу Каськіву. У ході розгляду питання захист Каськіва надав суду довідку про повне відшкодування останнім завданих державі збитків. Врахувавши даний факт, а також наявність п’ятьох неповнолітніх дітей, Печерський районний суд ухвалив рішення «застосувати щодо підозрюваного В.Каськіва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у межах 2-місячного терміну досудового розслідування. Обрати підозрюваному Каськіву альтернативний захід у вигляді застави», - написала вона. 

Суд також зобов’язав Каськіва здати всі наявні закордонні паспорти, а також з’являтися за першою вимогою до слідчого та повідомляти про своє місцеперебування.

Досудове слідство триває.

Як повідомлялося, вночі 1 листопада з Панами в Україну екстрадовано Каськіва. 

Нагадаємо, 8 вересня 2016 року Каськіва затримали у Панамі.

Панамський суд обрав Каськіву запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. дол. США та обмежив його пересування Панамою.

Каськів подав клопотання про політичний притулок. Але влада Панами відмовила йому.

Повідомлялося, що у Генеральній прокуратурі України хочуть запропонувати Каськіву угоду зі слідством, оскільки, на думку ГПУ, Каськів володіє важливою інформацією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: