Керівництво США вперше не привітало Кремль з Днем Росії

Керівництво США вперше не привітало Кремль з Днем Росії
Прапори США та РФ

«Таке вперше на нашій пам'яті», - обурюються у російському посольстві в США

Влада Сполучених Штатів Америки вперше не направила РФ привітання з Днем Росії. Про це розповіли у російському посольстві в США, повідомляє ТАСС.

«Ми можемо підтвердити, що від американської сторони не отримано привітання з Днем Росії. Таке вперше на нашій пам'яті. Висновки робіть самі», - йдеться в повідомленні дипмісії.

День Росії - національне свято Російської Федерації. Встановлено указом президента РФ від 2 червня 1994 року. У відповідності з Трудовим кодексом РФ він є неробочим святковим днем. 12 червня 1990 була прийнята Декларація про державний суверенітет Російської Радянської Федеративної Соціалістичної Республіки.

Нагадаємо, 12 червня, в День Росії, в 187 російських містах пройшли організовані фондом Навального антикорупційні акції протесту

Опозиціонера Олексія Навального силовики затримали в понеділок у під'їзді власного будинку. Згодом Навального заарештували на 30 діб.

13 червня суд у Москві заарештував на 15 діб опозиціонера Іллю Яшина, затриманого напередодні під час антикорупційної акції в Москві.

На акціях проти корупції в Москві і Санкт-Петербурзі загалом було затримано близько 1,2 тис. осіб. Зокрема, в столиці РФ йдеться про близько 679 затриманих, які перебувають у 38-ми відділеннях.

Екс-командир «Беркуту» Кусюк, якого Україна розшукує за вбивство, вже розганяє мітинги в Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: