Кива запропонував Ситнику добровільно піти у відставку

Кива запропонував Ситнику добровільно піти у відставку
Ілля Кива

«Замість реальних справ по боротьбі з корупцією, Ситник стурбований нічними візитами до президента», — Кива

НАБУ остаточно втратило довіру українського народу, а директор агентства Артем Ситник повинен скласти повноваження. Таку думку в своєму Фейсбук висказав голова Соціалістичної партії Ілля Кива.

«За час роботи під керівництвом Ситника антикорупційний орган не продемонстрував позитивного результату. Де реальні справи? Де справжня антикорупційна діяльність? Замість цього — нічні візити додому до президента. Як після цього можна вірити в незалежність НАБУ? Я переконаний: поки на чолі НАБУ стоїть Артем Ситник, здавалося б, непідконтрольний владі орган, покликаний навчати, тримати у вузді чиновників з їх непомірними апетитами — всього лише черговий пішак президента... Ми декларуємо курс «на Європу», але невже ви думаєте, що хоча б одна європейська країна допустила подібне?», — вважає він.

Кива закликав Ситника піти у відставку добровільно. «Артем Сергійович, я звертаюся до Вас! Ви поставили під сумнів роботу цілого органу! Всі ваші справи і рішення тепер будуть сприйматися як чергове «замовлення» Порошенка», — звернувся Кива до голови НАБУ.

Глава Соцпартії переконаний, що для відродження довіри до НАБУ агентство має очолити по-справжньому незалежна людина. «Я знаю, такі люди у нас є. Вони довели свою відданість і стійкість, захищаючи країну на фронті, і вони зможуть ефективно боротися з корупцією. Вони не стануть озиратися на друзів поки ще чинного президента», — переконаний Кива.

Раніше журналісти програми «Схеми» зняли відео, на якому зафіксовано факт нічної зустрічі Петра Порошенка й Артема Ситника, що відбулася вдома у Президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: