Клімкін став на захист постпреда України при ОБСЄ Прокопчука

Клімкін став на захист постпреда України при ОБСЄ Прокопчука
Павло Клімкін став на захист постпреда України при ОБСЄ Ігоря Прокопчука

Ігор Прокопчук є молодшим рідним братом ветерана російського МВС і зовнішньої розвідки РФ

Міністр закордонних справ Павло Клімкін висловився на підтримку постійного представника України при ОБСЄ Ігоря Прокопчука, чий рідний брат працює на російську розвідку і мало не став президентом Інтерполу.

Свою позицію Клімкін оприлюднив у Facebook.

Він запевнив, що Ігор Прокопчук є патріотом України незважаючи на родинні зв’язки.

«Класно, що у нас в дипломатичній службі є такі патріоти як Ігор Прокопчук. Я ніколи не розумів закидів на предмет того, що родинні зв’язки є якимось чином мірилом порядності. Важлива особиста позиція та внесок, відданість Україні та патріотизм. Ігор саме такий, ви це зрозумієте», - наголосив Клімкін.

Нагадаємо, Ігор Прокопчук є молодшим рідним братом ветерана російського МВС і зовнішньої розвідки Російської Федерації Олександра Прокопчука, який був одним з кандидатів на посаду голови Інтерполу.

За даними українських правоохоронців, Олександр Прокопчук є кадровим співробітником російської розвідки, інфільтрованої в Інтерпол.

Нагадаємо, раніше британська газета Financial Times повідомляла, що новим президентом Інтерполу може стати росіянин Олександр Прокопчук.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що Україна розгляне питання про призупинення свого членства в організації Інтерпол, якщо посаду президента організації отримає чинний віце-президент, росіянин Олександр Прокопчук.

Також Литва погрожувала залишити Інтерпол.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: