Колишній речник Беньяміна Нетаньяху погодився свідчити проти нього

Колишній речник Беньяміна Нетаньяху погодився свідчити проти нього
Беньямін Нетаньяху

Премєр-міністр Ізраїлю фігурує в трьох розслідуваннях

Міністерство юстиції Ізраїлю повідомляє про те, що Нір Нефетц підписав угоду свідка у контексті одного із двох антикорупційних розслідувань проти Беньяміна Нетаньяху.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Нір Нефетц є одним із фігурантів справи щодо надання режиму особливого сприяння для найбільшої в Ізраїлі телекомунікаційної кампанії Безек. В п’ятницю Нетаньяху і його дружина Сара вперше були допитані в даній справі. Розслідування, яке відоме під назвою Справа 4000, має на меті встановити чи справді була негласна домовленість щодо позитивного висвітлення новин, які пов’язані із очільником уряду Ізраїлю і його дружиною, у обмін на регуляторні поблажки, які давали компанії Безек мільйони доларів. Джерело близьке до Беньяміна Нетаньяху заявило про те, що таким чином через угоду свідка, прокуратура фіксує те, що в неї немає насправді доказів проти ізраїльського прем’єра. 

Окрім цього щодо Беньяміне Нетаньяху ведеться іще два розслідування. Перше стосується фактичного отримання хабарів у вигляді подарунків від бізнесменів вартістю в 300 тисяч доларів. Інше звинувачення стосується спроби очільника уряду Ізраїлю обміняти позитивне висвітлення своєї діяльності в одній газеті на створення перешкод у роботі головного конкурента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: