«Кращий засіб від лупи – гільйотина». В Росії випустили календар про користь смертної кари

«Кращий засіб від лупи – гільйотина». В Росії випустили календар про користь смертної кари

В Росії випустили календар про користь смертної кари

Фото: РБК-Україна

Кожен місяць календаря розповідає про якоий-небудь вид смертної кари: злочинця можна розіп'яти, побити камінням, посадити на палю, відрубати голову різними способами тощо

В Росії тюремні наглядачі випустили календар про користь смертної кари.

Про це повідомило видання «Секрет фирмы» з посиланням на заступника керівника Федеральної служби з виконання покарань по Санкт-Петербургу Петра Яковлєва.

У Росії тюремні наглядачі випустили календар про різновиди страти під назвою «Вища міра соціальної справедливості».

Кожен місяць цього календаря проілюстрований різними видами смертної кари. Зокрема, на малюнках зображене розп'яття, побиття камінням, гільйотина тощо. Крім того, на сторінках є інформація про методи здійснення цієї страти, місця, де вона найчастіше застосовувалася, а також відомості та історії, пов'язані з цим видом покарання.

Так на одній зі сторінок календаря наводиться приклад із Біблії про відтинання голови Іоану Богослову. Цей метод тюремники назвали «стратою християнських мучеників епохи великих гонінь».

Також календар супроводжують жарти про страту, такі як: «Кращий засіб від лупи – гільйотина», «У свободи багаті традиції, а починалося все з розп'ять», «Смертна кара була б набагато ефективнішим засобом боротьби зі злочинністю, якщо б вона застосовувалася до злочину» та інші.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: