«Культурний батальйон Кремля» оголосив гастрольний сезон в Криму

«Культурний батальйон Кремля» оголосив гастрольний сезон в Криму
Великий сольний концерт в окупованому Криму оголосив Олександр Сєров

На окупований Росією півострів з концертами їдуть російські знаменитості

У мережі з’явилися свіжі афіші виступів російських зірок в окупованому Криму, запланованих на залишок 2017 року.

Серед них гастролі театрів і сольні концерти.

Згідно порталу «КримБілет», вже незабаром незаконно перетнути кордон з метою виступити в театрі ім. Луначарського мають намір актори Марат Башаров та Володимир Стєклов, а також зірки колись популярного телевізійного шоу «6 Кадрів» Андрій Кайков, Галина Данилова, Едуард Радзюкевич і Сергій Дорогів.

Великий сольний концерт оголосили Лариса Доліна та Олександр Сєров.

Музично-літературний вечір, присвячений Володимиру Висоцькому намір провести актор Олександр Домогаров та син поета – Микита Висоцький.

Також на окупований Росією півострів з концертами їдуть Сергій Пєнкін і рок-група «СЛОТ». 

«Главком» також повідомляв, що співак і музикант та зірка серіалу «Бригада» Павло Майков потрапив у «чистилище» «Миротворця» через гастролі в окупованому Криму.

У липні в базу «Миротворця» потрапили російська актриса і зірка телесеріалу «Кухня» Олена Підкамінська. Крім Підкамінської, лави ворогів України поповнили російські актори, серед яких: Катерина Волкова, Андрій Фролов, Андрій Феофанов та Анна Попова.

1 липня стало відомо, що Державна прикордонна служба відмовила співачці Тетяні Липницькій (творчий псевдонім Б'янка) у в'їзді в Україну. Співачка пов'язує заборону на в'їзд зі своїм виступом в Криму.

Як повідомлялося, народні депутати зареєстрували у Верховній Раді законопроект, яким хочуть заборонити українським артистам виступати на території Росії, анексованого Криму та тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: