Літак з українськими туристами, які застрягли в Албанії, вилетів до Києва

Літак з українськими туристами, які застрягли в Албанії, вилетів до Києва

200 українців не змогли вчасно вилетіти з Албанії

Літак з українськими туристами вилетів з Албанії в Україну. Про це повідомив представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Василь Кирилич.

«О 22:20 з Тирани до Києва вилетів літак з усіма українцями, які чекали на повернення додому», - написав він у Twitter.

Раніше ЗМІ повідомляли, що приблизно 200 туристів з України не змогли вчасно вилетіти зі столиці Албанії Тирани у зв'язку зі скандалом з авіаперевізником Bravo Airways.

Згідно з повідомленням, авіакомпанія Bravo Airways заявила, що рейси, заплановані на 30 червня та 1 липня, виконано в повному обсязі, а з 3 липня повертається штатний режим роботи.

Як стало відомо, туроператор JoinUp скасовує усі рейси на Іспанію з Одеси, Львова та Запоріжжя. Туристам обіцяють компенсацію.

Раніше повідомлялося, що українські туристи тепер застрягли в аеропорту Пальма-де-Майорка.

У понеділок, 2 липня, до України вилетів літак з українськими туристами, які декілька днів не могли повернутися з Тунісу на батьківщину.

Як відомо, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Мінінфраструктури вимагатиме від Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу в зв'язку з шахрайством з боку туроператора Oasis Travel. Омелян тоді повідомив, що в Україну вже повернули 770 українських туристів, ще залишається близько 800.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: