Лукашенко погодився відвідати Житомир на запрошення Зеленського

Лукашенко погодився відвідати Житомир на запрошення Зеленського
Президент Білорусі Олександр Лукашенко

Зеленський направив запрошення Лукашенку відвідати II Форум регіонів України та Білорусі, який восени відбудеться в Житомирі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко прийняв запрошення українського колеги Володимира Зеленського відвідати Житомир. Про це повідомив посол Білорусі в Україні Ігор Сокол, передає «Белта».

«Ми отримали низку позитивних сигналів і від обраного президента України. Як ви знаєте, Володимир Зеленський запросив Олександра Лукашенка на Форум регіонів у Житомирі. Наш президент підтвердив свою участь. Це стане одним з найважливіших заходів у двосторонніх відносинах», - повідомив посол Білорусі.

Як зазначено, при підготовці до форуму в Україні вже сформовано склад республіканського оргкомітету.

Також посол нагадав про недавнє звернення Зеленського з пропозицією провести нові переговори щодо ситуації в Україні у Мінську. Про готовність надати можливість для такого роду зустрічі, як зазначено, неодноразово заявляв президент Білорусі Олександр Лукашенко. «Тобто авторитет мінського майданчика і нашого президента у цій ситуації дуже великі», - сказав Сокол.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський направив запрошення президенту Білорусі Олександру Лукашенку відвідати II Форум регіонів України та Білорусі, який восени відбудеться в Житомирі.

 «Додаткова перевірка показала, що чоловік був засуджений на території Молдови за керування транспортним засобом у стані сильного алкогольного сп'яніння», - відзначили у ФСБ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: