Матері українських політв'язнів Сенцова і Кольченка записали звернення до Порошенка

Матері українських політв'язнів Сенцова і Кольченка записали звернення до Порошенка
Людмила Сенцова та Лариса Кольченко (справа)

Людмила Сенцова та Лариса Кольченко не стали записувати звернення до Путіна

Матері українських політв'язнів, режисера з окупованого Криму Олега Сенцова і кримського активіста Олександра Кольченка, вперше зустрілися і звернулися до президента Петра Порошенка з проханням про якнайшвидше сприяння у звільненні синів.

«Пан Порошенко, до вас звертаються матері ваших громадян, які сидять в російських в'язницях. Дуже вас просимо, допоможіть! Син мій вже пішов на крайній захід - на голодування. Хоча до цього він говорив що цього робити не можна. Вся надія на те, що ви не кинете наших дітей у цій в'язниці», - сказала Людмила Сенцова.

«Шановний пане президенте, звертаюся до вас. Зробіть все можливе, щоб звільнити наших синів. Щоб вони не розчарувалися ні в президентові, ні в своїй державі», - сказала Лариса Кольченко.

При цьому до російського президента Володимира Путіна матері політв'язнів звертатися не стали.

«Саша б не схвалив ... Олег теж», - пояснили обидві жінки.

Раніше стало відомо, що матері політв’язня Кольченка телефонували з Росії з вимогами змусити сина припинити голодування.

Нагадаємо, український політв’язень, незаконно ув’язнений у Росії Олександр Кольченко оголосив голодування 31 травня. Його вимога — звільнити незаконно ув’язненого Олега Сенцова. Таким чином Кольченко вирішив підтримати Сенцова, який голодує від 14 травня, вимагаючи звільнити всіх українських політв’язнів, яких утримує російська влада.

Зазначимо, у Києві на Майдані Незалежності пройшла акція на підтримку українського політв'язня, кінорежисера Олега Сенцова.

Російська влада вкотре відмовила українському консулу в зустрічі із засудженим українцем Олександром Кольченком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: