Медведчук побачив, як влада запустила в Україну американців, які знищать «Мотор Січ»

Медведчук  побачив, як влада запустила в Україну американців, які знищать «Мотор Січ»

Медведчук вважає, що підписуючи контракт з американцями, український уряд розплачується з «донорами» і готує «приватизацію століття», а скоро навіть і землю продасть , де розташоване виробництво

Підписаний ДП «Антонов» меморандум про співпрацю з американською корпорацією General Electric може стати вироком для вітчизняних виробників авіаційних двигунів. Про це у своєму блозіпише керівник громадського руху «Український вибір - Право народу» Віктор Медведчук.

Він нагадав, що літаки марки «Антонов» прославилися саме з вітчизняними двигунами - ДП «Івченко-Прогрес» і «Мотор Січ».

«Те, що в уряді спробували піднести як прорив і успіх, насправді є вироком для вітчизняних виробників авіаційних двигунів. Тепер оснащені комплектуючими General Electric літаки «Антонова» можна буде назвати українськими з великою натяжкою, адже використання імпортних двигунів, авіоніки і агрегатів - це 60% вартості всього авіасудна», - вважає Медведчук.

Він додав, що генеральний конструктор АТ «Мотор Січ» В'ячеслав Богуслаєв назвав таку співпрацю з американцями - «зрада».
«Але ж зрада, про яку говорить Богуслаєв, має глибоке коріння - це наслідок євроінтеграційної політики, яку почали ще Янукович і Азаров, а сьогодні втілюють в життя представники «команди «камікадзе», - написав він.

«У тому, що українська промисловість (в тому числі і високотехнологічна) знаходиться в дуже глибокій кризі, винні і ті, хто за Януковича - Азарова відмовлявся визнавати, говорити, пояснювати, доводити до відома пересічних громадян, які ризики несе ЗВТ з ЄС , і ті, хто в команді Яценюка - Гройсмана продовжує євроінтеграційні реформи», - упевнений керманич «Українського вибору».

Медведчук також висловив співчуття, що російський ринок для українських підприємств було втрачено.

«Мотор Січ» в результаті євроінтеграційної переорієнтації на Захід несе колосальні втрати», - підкреслив Медведчук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: