Мільйонер Гройсман-старший отримав від Вінницької міськради премію за «участь у вихованні підростаючого покоління»

Мільйонер Гройсман-старший отримав від Вінницької міськради премію за «участь у вихованні підростаючого покоління»
Борис Гройсман

Колега батька прем’єра пояснив виділення премії з бюджету тим, що Гройсман-старший відзначав ювілей

Батько прем'єр-міністра України, депутат міської ради Вінниці Борис Гройсман задекларував у 2016 році майже 40 млн грн статків (переважно у валюті), водночас виконком Вінницької міськради виділив йому також 6,5 тис. гривень.

Як з'ясували активісти руху «Чесно», Вінницька міськрада нагородив батька чинного прем'єра за «активну участь у вихованні підростаючого покоління», а також «за значний внесок у розвиток міста, вагомі трудові досягнення».

На руки Гройсман-старший отримав тільки 5 тис. грн, тому що 1212 грн пішли на податки, зазначено в документі.

screenshot

Активісти вказують, що депутат-мільйонер Борис Гройсман, згідно з моніторингом, пропустив 50% засідань сесій Вінницької міської ради.

Зв'язатися з ним для отримання коментаря «Чесно» не вдалося. Депутат міськради Олександр Парвадов пояснив виділення премії з бюджету тим, що Гройсман-старший відзначав ювілей.

«Борис Ісаакович Гройсман був нагороджений відзнакою міського голови «За заслуги перед Вінницею», а в регламенті передбачено такі гроші. Це раз в житті сплачується, за досягнення сімдесятирічного віку в даному випадку. Все справедливо, Борису Ісаакович це разова премія за сімдесятирічний вік, за працю його»,  - сказав Парвадов.

Як повідомляв «Главком», депутат Вінницької міської ради, батько прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Борис задекларував минулого року 49 тис. 994 гривень доходів, 490 тис. 787 доларів і 160 тис. 356 євро на банківських рахунках, 1,5 млн гривень, $270 тис. і €380 тис. готівкових коштів. Також Борис Гройсман володіє сімома автомобілями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: