Місія ОБСЄ констатувала збільшення обстрілів на Донбасі

Місія ОБСЄ констатувала збільшення обстрілів на Донбасі
Спостерігач ОБСЄ

У Донецькій області місія ОБСЄ констатувала приблизно 300 вибухів

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ за добу констатували збільшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях.

Про це йдеться в звіт місії за 12 квітня.

В Донецькій області місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, включаючи приблизно 300 вибухів, в порівнянні з попереднім звітним періодом, коли було зафіксовано близько 190 вибухів.

Місія раніше фіксувала наявність мін, продовжувала сприяти проведенню та здійснювати моніторинг ремонтних робіт на високовольтних лініях електропередач поблизу Веселогорівки і на водопроводі в населеному пункті Обозне.

В Луганській області місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, включаючи приблизно 190 вибухів, в порівнянні з попереднім звітним періодом, коли було зафіксовано 19 вибухів.

Також повідомляється, що місія ОБСЄ уточнювала повідомлення про викликані обстрілом пошкодження численних будинків і провела оцінку дев'яти місць вогневого ураження в н. п. Старомихайлівка і в Донецьку. 

Раніше повідомлялося, що минулої доби агресор здійснив 43 обстріли позицій Збройних Сил України.

«Внаслідок ворожих обстрілів один захисник України зазнав поранення. Постраждалого воїна оперативно доправлено до лікувального закладу та надано кваліфіковану медичну допомогу», - зазначили в штабі АТО.

За позаминулу добу, 12 квітня, бойовики 66 разів обстріляли позиції сил АТО – загинув 1 український військовий, ще 1 – отримав поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: