Міст між Росією і Китаєм змило водою: відео

Міст між Росією і Китаєм змило водою: відео

Інцидент стався на будівельному майданчику тимчасового робочого моста через Амур

В Амурській області через паводок обрушилися чотири прольоти тимчасового моста і потонув кран, який перебував на ньому, передає «Інтерфакс» з посиланням на уряд регіону.

Інцидент стався на будівельному майданчику тимчасового робочого моста через Амур, який з'єднає Приамурський Благовєщенськ і китайську провінцію Хейлунцзян.

«У зв'язку з підйомом води будівельники були змушені провести штатне затоплення котлованів опор 6 і 7. Однак після підйому рівня води вище критичних позначок сталося обвалення чотирьох прольотів тимчасового робочого моста разом з будівельним краном», - йдеться в повідомленні прес-служби уряду Амурської області.

З будівельного майданчика заздалегідь вивезли людей і обладнання. При цьому уточнюється, що кран з моста прибрати «не виявилося можливим».

Відзначається, що людей, які постраждали в результаті паводку, немає, так як вони заздалегідь були евакуйовані з підтоплених майданчиків.

Користувачі соцмереж не перестають іронізувати над тим, що трапилося: «Зверніть увагу - з китайської сторони нічого не впало і не потонуло!»«Навіть кран втопився, побачивши як у нас мости будують».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: