«Молодого політика» Хомутинніка відправили у президенти. Його партія проти

«Молодого політика» Хомутинніка відправили у президенти. Його партія проти
Віталій Хомутиннік

Найбагатший депутат Ради зібрався у президенти?

Сьогодні одночасно у кількох містах України з'явилися передвиборчі плакати в підтримку народного депутата Віталія Хомутинніка - нібито він розпочав президентську кампанію. Одночасно в інтернеті почав свою роботу веб-сайт Хомутинніка, на якому представлена президентська програма Віталія Хомутинныка, його план по зупинці війни на Донбасі, а також перші 10 кроків на посаді президента.

Серед іншого, його програма передбачає організацію 5 мільйонів робочих місць за три роки; збільшення бюджету за рахунок зменшення податків і рішучу боротьбу з корупцією; негайне припинення вогню на лінії зіткнення, перехід окупованого Криму під мандат ООН і підписання нової редакції міждержавної Угоди про дружбу між Росією і Україною. При цьому передбачається, що Росія в перспективі стане привілейованим партнером України на великих переговорах з ЄС. При цьому питання про членство України в НАТО має бути знято з порядку денного.

На листівках, які розповсюджуються в регіонах зображений Віталій Хомутиннік в вишиванці. Цікава деталь: на листівках прізвище політика написано Хомутинник, водночас на сайті Верховної Ради вказано прізвище Хомутиннік.

У партії «Відродження» спростували інформацію про те, що Хомутиннік іде в президенти. «Партія «Відродження» висловлює подяку невідомим нам «доброзичливцям» за ідею першоквітневого жарту», - зауважили у політсилі.

Як відомо, Хомутиннік - співголова депутатської групи «Партія «Відродження». Колишній член Партії регіонів. ЗМІ називають його найзаможнішим нардепом цього скликання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: