На Кіровоградщині високопосадовця піймали на хабарі в 300 тис. грн

На Кіровоградщині високопосадовця піймали на хабарі в 300 тис. грн

Під час отримання неправомірної вигоди в сумі 300 тис грн викрито та затримано голову Новенської селищної ради м. Кіровограда

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону голову Новенської селищної ради м. Кіровограда затримано під час отримання 300 тис. грн неправомірної вигоди.

Про це повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України. 

«05 жовтня 2016 року військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України спільно із співробітниками Кіровоградського Управління захисту економіки Національної поліції України під час отримання неправомірної вигоди в сумі 300 тис грн викрито та затримано голову Новенської селищної ради м. Кіровограда», – йдеться у повідомленні.

Зазначений посадовець, діючи при посередництві свого знайомого, вимагав та одержав від представника приватного підприємства вказане «винагородження» за позитивне рішення ради про надання згоди на продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення комерційній структурі.

При цьому, продавати земельну ділянку площею 2,8 га планувалось за значно заниженою вартістю.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Фігуранту справи та його посереднику готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: