На Кіровоградщині зупинили вантажівку з львівським сміттям

На Кіровоградщині зупинили вантажівку з львівським сміттям

Поліція затримала дві фури із сміттям, яке мандрувало через всю Україну

Патрульні виявлено фуру, яка везла львівське сміття до Олександрії у Кіровоградській області. Про це повідомили у прес-службі міської ради.

На межі Черкаської та Кіровоградської областей працівниками патрульно-постової служби були затримані два великовантажних автомобіля зі сміттям. Їх водії пред’явили товарно-транспортну накладну, у якій вказано, що пунктом завантаження сміття є м.Львів, а пунктом розвантаження – Олександрія.

«Також був наданий договір, укладений з ТОВ «Екологія», яке орендує міське сміттєзвалище.

Про відповідну ситуацію було оперативно повідомлено міського голову. На його запит директор ТОВ «Екологія» надав інформацію, що відповідний договір підприємство не укладало», - повідомили у міськраді.

Про інцидент повідомлено міський відділ поліції. Муніципальну поліцію попереджено про необхідність контролю під’їзних до сміттєвалища доріг та недопущення ввезення сміття на територію Олександрії.

Нагадаємо, у червні 2018 року у місті Жашків (Черкаська область) поліцейські виявили дві фури, які намагалися вивантажити в одному із сіл сміття привезене з Львівської області.

Сміттєва криза у Львові — серія інцидентів у Львові та по всій Україні, починаючи з літа 2016 року, викликаних тривалим ігноруванням проблем зі зберіганням та переробкою сміття у місті, пожежею на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: